create a site for free
Mobirise

CARDAN SERVICE

Compania noastră este membru al rețelei internaționale EDS care se ocupă de producerea și reparația axelor cardanice în 52 de țări din Europa, Asia, Africa, America și Australia.
CardanService SRL este distribuitorul oficial în Moldova al celui mai mare producător de axe – compania WELTE-WENU GmbH, Germania!
Mai mult, noi vă oferim soluții diverse pentru înlocuire a crucilor cardanice. Cea mai reușită metodă fiind - ambutișarea, ce permite păstrarea consistenței metalului, a flanșelor și furcilor, ceea ce este exclus în cazul metodei de sudare a capacelor de fixare.
  • Asortimentul - Datorită lucrului coordonat al colectivului de experți, asortimentul nostru este capabil să satisfacă cel mai larg diapazon de întrebări. Linia de marfă cuprinde toate tipurile de elemente componente pentru reparația axelor cardanice de diferite sisteme și caracteristici, folosite la autoturisme și autocamioane, vehicule de teren, tehnică specială.
  • Experiență - Ne specializăm în prestarea serviciilor de reparație, fabricare, livrare a axelor cardanice și pieselor de schimb pentru ele. Cunoașterea și experiența acumulată de noi în acest domeniu ne permite să soluționăm operativ problemele clienților, la un preț rezonabil și calitate înaltă.
  • Inovație - Cardan Service oferă clienților săi soluții pentru montarea în diferite variante. Cea mai reușită metodă de înlocuire a axelor cardanice este centruirea, care ne permite să ținem metalul flanșelor și furcilor, ceea ce este exclus prin metoda de sudare a capacelor de fixare.

Încotro mergeți? 

Muncesti 278/1, Chișinău
Lu – Vi: 8:00 – 17:00
Sb - Dm: zi liberă

Adresa

Pagina principală
Despre noi
Servicii
Продукты
Блог

Contacte

Telefon:
+373 79999303
tel/fax +373 22 63 82 49
+373 69145 303
Adresa:
Chișinău - 2002
sos.Muncesti 278/1
Rep.Moldova  

Referințe

Al doilea site
Google Bussines